Η  χρήση  αμπούλας έχει στοχευμένη δράση με συγκεκριμένο  αποτέλεσμα. Λόγω της καθαρότητας  της αλλά  και της εξειδικευμένης  δράσης  της  ,όπως επίσης και της μορφής παρασκευής  της συντελούν στην εξαιρετική διαπερατότητα   του δέρματος. .

Έτσι οι αμπούλες του Dr Baumann αποτελούν,< θεραπευτικά σχήματα> αναλόγως των προβλημάτων .Λειτουργούν σε συνδυασμό με τα πολυστρωματικά  λιποσώματα και έτσι τα αποτελέσματα  είναι διαρκή, λόγω δε και  της υψηλής συγκέντρωσης  ενεργών συστατικών .

Αυτό επιτυγχάνεται με απόλυτη  γνώση  από την αισθητικό η οποία μπορεί να διακρίνει την προσωπική ανάγκη του πελάτη-ισσας  και να κάνει τον εξειδικευμένο  συνδυασμό προϊόντων χρησιμοποιώντας επιπλέον την   ανάλογη   μάσκα .

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα διατηρηθεί για πολύ καιρό όταν ο πελάτης-ισσα  συνεχίσει με συνέπεια τα προσωπικά προϊόντα στο σπίτι ,με αποτέλεσμα το δέρμα του προσώπου να βελτιωθεί σημαντικά και να διατηρήσει ένα εξαιρετικό προφίλ. Δεδομένου ότι  κάποιες από αυτές τις αμπούλες χρησιμοποιούνται και στο σπίτι όπως,  GLUCOSAMIN SUPER ,ALOE VERA PLUS ,ΝΙΑΣΙΝΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3.

Αμπούλες Dr Baumann

BΙΤΑΜΙΝΗ Ε, Α, ΛΙΠΙΔΙΑ Δίνει τέλεια προστασία χάρη στη χρήση φυσικής Βιταμίνης Ε, βέλτιστη αναγέννηση μέσω της βιταμίνης Α και εξαιρετική ενίσχυση της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος από τα ίδια λιπίδια με αυτά του δέρματος.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, H, D-PANTHENOL Οι προστατευτικές ιδιότητες της βιταμίνης C μαζί με την αναγεννητική προβιταμίνη D-Panthenol εξασφαλίζουν μια εξαιρετικά μακροχρόνια δράση προστασίας και ανάπλασης  του δέρματος..

ΟΥΡΙΑ -ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ  Το υαλουρονικό οξύ και η ουρία είναι δύο βασικοί παράγοντες ενυδάτωσης για το δέρμα. Όταν συνδυάζονται  με προϊόντα και μάσκες SkinIdent Liposome, το αποτέλεσμα των ισχυρών και διαρκών επιδράσεων στο δέρμα ενισχύεται ιδιαίτερα.

CERAMIDES -ΛΕΚΙΘΙΝΗΣ Η λεκιθίνη και τα κεραμίδια(Ceramides)είναι δύο καθοριστικοί παράγοντες για τη λειτουργία του δερματικού  φραγμού (προστατευτικού) των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος , γενικά του υγιούς δέρματος. Η λειτουργία φραγμού των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος διασφαλίζει ότι διατηρείται η περιεκτικότητα σε υγρασία στο δέρμα και ελαχιστοποιείται η περιβαλλοντική βλάβη σε αυτό. Αυτή η αμπούλα ενισχύει τις φυσικές λειτουργίες του δέρματός .

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε 100% Φυσική Πηγή Αυτή η αμπούλα περιέχει 100% συγκέντρωση  σε βιταμίνη Ε φυτικής προέλευσης «σαν μέλι» συνιστάται ιδιαίτερα όταν απαιτείται ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε. Μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλα Dr Baumann προϊόντα

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α Η βιταμίνη Α μπορεί να αναγεννήσει το κατεστραμμένο δέρμα και να αυξήσει την περιεκτικότητα σε κολλαγόνο. Μπορεί να περιοριστεί η πρόωρη ανάπτυξη ρυτίδων. Αυτή η αμπούλα είναι η τέλεια λύση για την πρόωρη γήρανση ,όπως για και το κατεστραμμένο από τον ήλιο ή γηρασμένο δέρμα.

ΑΓΡΙΟΚΑΣΤΑΝΟ Σε συνδυασμό με άλλα πολύτιμα συστατικά, αυτή η αμπούλα μπορεί να επηρεάσει τη μικροκυκλοφορία  του δέρματος και να ενισχύσει τα τριχοειδή τοιχώματα. Είναι ιδανικό προϊόν για τη σημαντική μείωση της ερυθρότητας στην περιοχή των παρειών, καθώς και της ερυθρότητας στην περιοχή της μύτης  στη θεραπεία της ροδόχρους  ακμής.

 

ΕΛΑΙΟ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ (EVENING PRIMROSE OIL)Αυτή η αμπούλα περιέχει 100% έλαιο νυχτολούλουδου  με την  υψηλότερη ποιότητα. Περιέχει εξαιρετικής ποιότητας   οξύ γάμμα-λινολεικο οξύ . Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι η ιδανική θεραπεία για ξηρό ή δέρμα που ξεφλουδίζει, συνιστάται  δε και για πολλά άλλα δερματικά προβλήματα. Είναι το μόνο συστατικό που μπορεί να εφαρμοστεί σε πληγή ή σκασμένο δέρμα χωρίς να δημιουργήσει αίσθημα καύσου ή να προκαλέσει άλλο ερεθισμό. Για  καλύτερο  αποτέλεσμα, συνιστάται να εφαρμόσετε πρώτα το έλαιο νυχτολούλουδου σε ένα ταλαιπωρημένο δέρμα, για να αντιμετωπίσετε την πάθηση και στη συνέχεια να ακολουθήσετε μια πλήρη θεραπεία με λιποσώματα και κρέμα. Το έλαιο νυχτολούλουδου μπορεί να συνδυαστεί με μια αμπούλα βιταμινών .

ALOE VERA PLUS Αυτή η αμπούλα περιέχει όχι μόνο εκχύλισμα Aloe Vera αλλά και καθαρή Βιταμίνη Ε φυτικής προέλευσης καθώς και Βιταμίνες A και C. Το αποτέλεσμα αυτού του εξαιρετικού  συνδυασμού είναι η  καταπραϋντική δράση . Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και βιταμίνη Α έχουν επιπλέον προστατευτική και αναπλαστική δράση στο δέρμα. Αυτή η αμπούλα συνιστάται ιδιαίτερα για ένα εξαιρετικά ξηρό, ταλαιπωρημένο από τον ήλιο ή ερεθισμένο δέρμα.

 

GLUCOSAMINE SUPER -ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ  Αυτό το προηγμένο προϊόν συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της γλυκοζαμίνης πανομοιότυπης με το δέρμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικό υαλουρονικό οξύ: Δίνει  εξαιρετικό αποτέλεσμα κατά των ρυτίδων, λείανση του δέρματος και βελτίωση της ορατής όψης του δέρματος. Η ανομοιόμορφη μελάγχρωση μειώνεται και διεγείρεται η ανάπλαση του δέρματος. Η αμπούλα Glucosamine Super παρέχει εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι επίσης ιδανική για την περιποίηση του κοκκινισμένου και ξεφλουδισμένου ή πολύ ξηρού δέρματος.

ΝΙΑΣΙΝΗ Βιταμίνη Β3 Η νιασιναμίδη παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιδράσεων. Δρα αποτελεσματικά κατά της ερυθρότητας του δέρματος, βελτιώνει  την υπερμελάγχρωση, μειώνει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, δρα κατά των φαγεσώρων(σπυριών)  , προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου και κεραμιδίων στο δέρμα και έτσι προλαμβάνει αποτελεσματικά την δημιουργία των τ ρυτίδων  και υποστηρίζει την ανάπλαση του δέρματος. Ομοίως, μειώνεται η διαεπιδερμική απώλεια νερού του δέρματος, γεγονός που έχει θετική επίδραση στην περιεκτικότητα  υγρασίας του δέρματος. Είναι ένα πολύπλευρο προϊόν  για τη  φροντίδα του δέρματος.