ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DR BAUMANN

Δώστε αξία στην υγεία σας, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας με τη βοήθεια της φύσης!

Οι περισσότερες βιομηχανίες «φυσικών καλλυντικών» υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιούν αγνά/φυσικά υλικά, επικαλούμενες μάλιστα τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης στον ανθρώπινο οργανισμό. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι ανάμεσα στα ‘φυσικά’ συστατικά στο τελικό προϊόν βρίσκονται αρκετές βλαβερές, τοξικές ουσίες, αποτέλεσμα χημικών προσμίξεων αλλά και γενετικών μεταλλάξεων.

Αυτό, εξηγείται εύκολα αν αναλογιστούμε ότι η χρησιμοποίηση τέτοιων στοιχείων αποδίδει στις εταιρίες καλλυντικών πολύ μεγαλύτερα επικερδή αποτελέσματα. Όμως, οι συνέπειες πρόσληψης τέτοιων συστατικών από τον ανθρώπινο οργανισμό, συμβάλλουν σε πολυάριθμες διαταραχές/δυσλειτουργίες και την αύξηση φαινομένων όπως η καρκινογένεση και η στειρότητα. Ενδεικτικά, κάθε γυναίκα προσλαμβάνει στον οργανισμό της 2kg τοξικών ουσιών ετησίως ενώ κάθε άντρας 800gr!

Επίσης πολλά από αυτά τα προϊόντα που προσφέρονται, δεν είναι πιστοποιημένα ως cruelty free που σημαίνει ότι είτε χρησιμοποιούν ζωικά παράγωγα, είτε ότι δοκιμάζονται σε ζώα.

Η μέθοδος του Dr Baumann προσφέρει μια εντελώς διαφορετική και καινοτόμα πρόταση σε σχέση με ότι εμφανίζεται στην αγορά των «φυσικών καλλυντικών» σήμερα. Η φιλοσοφία της παρασκευής των προϊόντων του Dr. Baumann βασίζεται πιστά στις βασικές αρχές της βιοχημείας και της φυσιολογίας οι οποίες <συμμετέχουν> στους κανόνες της βιονομίας που σημαίνει ότι βασική προϋπόθεση είναι το καλλυντικό να έχει «απόλυτη» συμβατότητα, ισορροπία και φιλική συνεργασία με τον ανθρώπινο οργανισμό/δέρμα αλλά και το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε μια απόλυτα επιστημονική και καινοτόμα μέθοδο που ακολουθεί αυστηρά τις αρχές της βιονομίας. Tα προϊόντα μας δεν περιέχουν καμία χημική πρόσμιξη, τοξική ουσία ή οποιοδήποτε συστατικό που να προέρχεται από ζωική εκμετάλλευση και είναι απόλυτα συμβατά με το δέρμα και το περιβάλλον!

H μέθοδος του Dr. Baumann εγγυάται:

  • Απόλυτη συμβατότητα με το δέρμα. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι αρμονικές και φιλικές με την φυσιολογία του δέρματος, οπότε μπορούμε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε περίπτωση αλλεργίας ή ερεθισμού δερματολογικής φύσεως που προκαλούνται συνήθως από τις τοξικές ουσίες, τα συντηρητικά, τα χρώματα ή τα αρώματα που χρησιμοποιούνται σχεδόν πάντα στα καλλυντικά προϊόντα.
  • Αποτελεσματικότητα: Η επιστημονική τεχνοτροπία του Dr. Baumann επιτρέπει οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στο καλλυντικό, να εισχωρούν ως την βασική στιβάδα όπου αναπτύσσεται το κύτταρο, και με τη χρήση Λιποσωμάτων και Φωτολιπιδίων να έχουν αποτελεσματική και ευεργετική επίδραση στον οργανισμό.
  • Την ηθική δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και την αγάπη για τα ζώα. Τα προϊόντα μας είναι 100% πιστοποιημένα vegan και cruelty-free. Η φιλοσοφία του Dr. Baumann είναι απόλυτα εναντίον των πειραμάτων σε ζώα και αλλά και σε οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει το οικοσύστημα, τη Φύση και τον Άνθρωπο.

Οι χρήστες μας προτιμούν