Προϊόντα για Άνδρες

Η φροντίδα του δέρματος του άνδρα έχει πάψει να αποτελεί υπόθεση μόνο των γυναικών. Επίσης είναι γνωστό οτι ο περιποιημένος άνδρας  στην καθημερινή ζωή απολαμβάνει μμε την περιποιηση πολλά οφέλη!, .  Δεν είναι τυχαίο ότι ιδιαίτερα επιτυχημένοι άντρες προσελκύουν την προσοχή με την  εμφάνισή τους. Αλλά η φροντίδα πρέπει να είναι γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική, έτσι  το απαιτούν,οι κύριοι . Δεν χρειάζεται  περισσότερα από 5 λεπτά την ημέρα για να έχετε την καλύτερη δυνατή κατάσταση του δέρματος με τη βοήθεια των ειδικών προιόντων του DR.  BAUMANN.
 
Το ξύρισμα είναι μια σημαντική συνήθεια  για το δέρμα, ειδικά εάν γίνεται καθημερινά. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη   ειδική και κατάλληλη φροντίδα, η οποία θα πρέπει να πληρει  τα ακόλουθα κριτήρια:
 
θα πρέπει το gel ξυρίσματος να είναι απλλαγμένο από καθε βλαβερή ουσία χημική-τοξική . Ειδικά όταν περιέουν  αρώματα. Τα αρώματα και τα συντηρητικά μπορούν να ερεθίσουν σημαντικά την επιδερμίδα και ακόμη και μετά από λίγα χρόνια χρήσης να  προκαλέσουν  σοβαρές αλλεργίες. Το ιαπωνικό πανεπιστήμιο στο Κιότο απέδειξε ακόμη και ότι τα συνηθέστερα συντηρητικά επιταχύνουν μαζικά τη γήρανση των κυττάρων του δέρματος. Τα ορυκτέλαια, ειδικά σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, μπορούν να διαταράξουν τις λειτουργίες του δέρματος, και ιδίως τη λειτουργία φραγμού.
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4

Προϊόντα για Άνδρες

Hπιος αφρός ξυρίσματος  ο οποίος παρέχει ένα απαλό ξύρισμα ...
Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 25,05 €
Έκπτωση:
Τιμή / Κιλά :
Υψηλής ποιότητας φυσικά έλαια όπως το jojoba και το ...
Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 50,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / Κιλά :
Υψηλής ποιότητας φυσικά έλαια όπως το jojoba και το ελαιο ...
Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 80,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / Κιλά :
Λόγω της περιεκτικότητας του προϊόντος σε macadamia, λάδι ...
Τιμή πώλησης με έκπτωση:
Τιμή: 40,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / Κιλά :

Καλάθι Αγορών

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.