ΒΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Βασίζεται στις ιδιότητες των πολυστρωματικών λιποσωμάτων
Τα πολυστρωματικά λιποσώματα έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παρέχονται τα ενεργά συστατικά στην περιποίηση του δέρματος, ενισχύοντας τη διείσδυση, τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα. Προστατεύουν τα ευαίσθητα συστατικά και διασφαλίζουν τη σταδιακή απελευθέρωσή όλων των συστατικών , με αποτέλεσμα να προσφέρουν σημαντικά οφέλη ,στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος.

Ιδιότητες-παροχές:
Ενισχυμένη διείσδυση: Τα πολυστρωματικά λιποσώματα μπορούν να συγχωνευθούν με τα λιπιδικά στρώματα του δέρματος, διευκολύνοντας τη βαθύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών.

Παρατεταμένη αποδέσμευση: Η πολυστρωματική δομή επιτρέπει την ελεγχόμενη και παρατεταμένη απελευθέρωση ενεργών συστατικών με την πάροδο του χρόνου.

Μειωμένος ερεθισμός: Με την ενθυλάκωση των ενεργών συστατικών, τα πολυστρωματικά λιποσώματα μπορούν να μειώσουν την πιθανότητα ερεθισμού, καθιστώντας τα, ιδανικά για ευαίσθητους τύπους δέρματος.

Αυξημένη σταθερότητα: Με την ενθυλάκωση των ευαίσθητων συστατικών μέσα στα λιποσώματα ,προστατεύονται από την αποικοδόμηση λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων όπως το φως, ο αέρας και η θερμότητα.

Στοχευμένη< παράδοση>: Η χρήση πολυστρωματικών λιποσωμάτων διασφαλίζει ότι τα ενεργά συστατικά <παραδίδονται> ακριβώς εκεί που χρειάζονται, βελτιστοποιώντας τα οφέλη τους και ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα.

Μεγιστοποιημένη αποτελεσματικότητα: Ενισχύοντας τη διείσδυση και τη σταθερότητα των ενεργών συστατικών, τα προϊόντα Dr. Baumann SkinIdent επιτυγχάνουν υψηλότερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος.

Ευελιξία στη σύνθεση: Τα πολυστρωματικά λιποσώματα μπορούν να μεταφέρουν τόσο υδρόφιλα όσο και λιπόφιλα συστατικά, καθιστώντας τα απίστευτα ευέλικτα.

Αγκαλιάστε την επιστήμη των πολυστρωματικών λιποσωμάτων και ανακαλύψτε τα <μεταμορφωτικά >αποτελέσματα που μπορούν να έχουν στη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Με την ικανότητά τους να παρέχουν ισχυρά συστατικά σε βάθος με άμεσα αποτελέσματα.

Τα πολυστρωματικά λιποσώματα αποτελούν αναμφίβολα βασικό παράγοντα για το μέλλον της προηγμένης περιποίησης της επιδερμίδας.