ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, το dr-baumann.gr προσφέρει στους πελάτες του τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Το dr-baumann.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Με την επιλογή πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet. Με αγορές αξίας 100€ με χρήση πιστωτικής κάρτας ο πελάτης έχει δικαίωμα επιλογής για 3 άτοκες δόσεις. Για αγορές αξίας 200€ ο πελάτης έχει δικαίωμα επιλογής 3 ή 6 άτοκες δόσεις.
  2. Αντικαταβολή, τη στιγμή που θα παραληφθούν τα προϊόντα με Κόστος Αντικαταβολής: 2€
    Η Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 350€. Για παραγγελίες από 350€ και άνω θα πρέπει να επιλεγεί άλλος τρόπος πληρωμής.
  3. Paypal
    Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  4. Τραπεζική Κατάθεση. Όταν καταχωρηθεί η παραγγελία σας καταθέστε στην τράπεζα της επιλογής σας το συνολικό ποσό με αιτιολογία συναλλαγής τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας και στείλτε μας μια φωτοτυπία της κατάθεσης με e-mail στο orders@dr-baumann.gr . Η παραγγελία θα διεκπεραιωθεί μετά την κατάθεση σας.
    Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι: