ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Πασχαλίδη είναι Αισθητικός και Φαρμακοποιός. Για την ακρίβεια, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι μια αξιόπιστη “πρέσβειρα της ομορφιάς και της υγείας”, καθώς μέσα από την δουλειά της, υποστηρίζει αδιάλειπτα και με συνέπεια τη φιλοσοφία που την εκπροσωπεί: “Η ομορφιά θα πρέπει να σέβεται την υγεία”.

Η κυρία Πασχαλίδη διατηρεί κέντρο Αισθητικής στο Μαρούσι Αττικής για περισσότερο από 3 δεκαετίες. Πρόκειται για ένα χώρο όπου ο κύριος και απαράβατος γνώμονας λειτουργίας είναι η ευαισθησία για την πλήρη ασφάλεια της υγείας , της κάθε πελάτισσας. Εκεί όπου η ομορφιά στηρίζεται στην υγεία! Αυτή η αρχή εφαρμόζεται σε όλες τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου χώρου, είτε όσον αφορά στις εφαρμογές των υπερσύγχρονων μηχανημάτων, (LASER, HIFU, RF), είτε στη διάθεση των καλλυντικών DR BAUMANN τα οποία έχουν επιλεγεί λόγου του βιονομικού τους χαρακτήρα.

Τι σημαίνει βιονομία; Ας διατυπώσουμε και διαφορετικά την ερώτηση: Θα θέλατε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε να είναι εκτός από αποτελεσματικά, επιπλέον και συμβατά με το δέρμα σας, μη τοξικά, και εγγυημένα ως προς το να μην βλάπτουν το περιβάλλον;

Η απάντηση είναι προφανής! Και είναι Dr Baumann!

Ο DR Baumann φροντίζει να δημιουργεί για εμάς βιονομικά προϊόντα, δηλαδή προϊόντα που διακρίνονται από τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Στον Dr Baumann ακολουθείται μία μέθοδος που ξεφεύγει από τις συμβατικές! Για παράδειγμα, ο παράγοντας της συμβατότητας, που σχετίζεται κατά πολύ με τις αλλεργίες, ελέγχεται πάντα, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου τύπου αντιδράσεις. Στη σειρά SKINDENT του Dr Baumann, θα ανακαλύψουμε ειδικά προϊόντα για όλα τα δέρματα με άμεσα εμφανή αποτελέσματα. Κι αυτό γιατί ενώ ο χρόνος περνά, έχουν την ιδιότητα να δoμούν, να “χτίζουν” με ιδανικό τρόπο το δέρμα μας!

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την κυρία Πασχαλίδη αλλά και για να μάθετε για τiς προηγμένες υπηρεσίες που παρέχει μπορείτε να μπείτε στην σελίδα paschalidi.gr