Και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος είναι ο ίδιος !

Δηλ να πετύχουμε <υγρασία> στο δέρμα .

Τα moisturing προϊόντα πρέπει να υποστηρίζουν και να κλειδώνουν το <νερό> στην επιφάνεια του δέρματος ,ώστε η επαρκής υγρασία να ενισχύει τη λειτουργία του φυσικού δερματικού φραγμού .Τα προϊόντα του dr baumann περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την αποκατάσταση και διατήρηση του υγιούς προστατευτικού φραγμού του δέρματος .Δηλ περιέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ,βιταμίνες και ενυδατικά στοιχεία ώστε να διατηρούν πλήρες και αποτελεσματικά το στρώμα του σμήγματος.

Τα hydrating προϊόντα είναι αυτά που αυξάνουν την περιεκτικότητα του νερού σε όλο το δέρμα σε όλα τα κύτταρα του. Η λήψη των απαραίτητων ενυδατικών στοιχείων για την πλήρη ενυδάτωση χρειάζεται φορείς! ώστε να φτάσει στη βασική στιβάδα δηλ εκεί όπου παράγονται τα κύτταρα .

Από τους πιο σημαντικούς φορείς είναι τα λιποσώματα διότι είναι τα πλέον φιλικά με το δέρμα .Έτσι το υαλουρονικό οξύ πχ μέσω των λιποσωμάτων ,μας δίνει ένα άμεσο και εμφανές αποτέλεσμα! Ο dr baumann έχει βασιστεί στην καινοτομία -τεχνοτροπία αυτή με άριστα αποτελέσματα!