ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα προϊόντα του Dr baumann χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους συμβατότητα. Αυτό δε συμβαίνει, διότι η επιλογή των συστατικών στοιχείων που τα αποτελούν είναι βασισμένη σε επιστημονικές μελέτες και έτσι ελαχιστοποιείται η πιθανότητα αλλεργίας ,ενώ θέτει τα θεμέλια για εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα.

Όπως αναφέρεται και στη Blue List: Cosmetic Ingredients πολλά από τα αρώματα, τα συντηρητικά όπως και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στη παρασκευή καλλυντικών θεωρούνται από τα κοινά αλλεργιογόνα στα καλλυντικά. Βεβαίως αυτή η αλλεργική δράση αυτών των ουσιών μπορεί να φανεί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, που όλο και περισσότεροι καταναλωτές παραπονιούνται για αλλεργικές αντιδράσεις μετά από μακροχρόνια χρήση καλλυντικών.

Ως εκ τούτου ο Dr baumann SkinIdent δεν χρησιμοποιεί αρώματα ,χρώματα και χημικά συντηρητικά στα προϊόντα του ,αφήνοντας έτσι να επικρατεί η φυσική οσμή των βιονομικών πρώτων υλών που εμπεριέχονται στα προϊόντα.

O Dr baumannn βασίζεται στη φυσιολογία του δέρματος και χρησιμοποιεί τις αρχές της βιοχημείας για την παρασκευή των ,απολύτως συμβατών με το δέρμα, καλλυντικών προϊόντων.